Andrej Škegro, Omega software: Modernim tehnologijama do naprednih rješenja

24 svibnja, 2024
Andrej Škegro

Andrej Škegro, voditelj odjela razvoja dao je intervju za .debug

Naš Andrej Škegro, voditelj odjela razvoja, je dao intervju za .debug u sklopu priprema za nadolazeću .debug konferenciju. Andrej je pričao o radu Omege, tehnologijama koje koristima, projektima na kojima radimo te kakav tip stručnjaka tražimo

U sektoru ERP/CD Andrej je voditelj 17 razvojnih inženjera koji su podijeljeni u nekoliko komplementarnih timova. Ključ uspjeha u vođenju tima, prema Andreju, leži u aktivnom slušanju i razumijevanju potreba članova tima te otvorenoj i transparentnoj komunikaciji. Najprivlačniji aspekt rada u njegovom timu su zanimljivi i kompleksni projekti, korištenje najmodernijih tehnologija te mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja.

Andrej je pričao o razvoju vlastitih Omega tehnologija poput Rhetosa i Floyd Angular libraryja za brži razvoj aplikacija. Dotakao se i umjetne inteligencije. U Omegi smo napravili pilot projekt te smo definirali konkretna mjesta gdje bi AI asistent osigurao dodatnu vrijednost našim korisnicima. 

U budućnosti planiramo daljnji kontinuirani rast odjela te stoga tražimo iskusne razvojne inženjere koji će nam se pridružiti u ERP/CD odjelu.

Cijeli intervju možete pročitati na linku