BGA – idealno rješenje za proračunske korisnike

4 listopada, 2023
BGA

Fleksibilan i siguran ERP

BGA (Budget Government Accounting) ERP je koji omogućava jednostavno prilagođavanje zahtjevima korisnika. On jamči neprekidnu podršku za sve računovodstvene operacije – obuhvaćajući procese od kontiranja i knjiženja, pa sve do generiranja računovodstvenih i financijskih izvještaja. BGA predstavlja optimalno poslovno rješenje koje se lako može implementirati u Vaše poslovne procese.  

BGA osigurava pristup aplikaciji putem računala, tableta ili pak mobilnih telefona, pružajući korisnicima maksimalnu fleksibilnost. Možete mu pristupiti gdje god se nalazili – bilo od kuće, iz ureda ili negdje drugdje. Idealan je za sve one koji teže vlastitim visokospecijaliziranim modulima, potpuno prilagođenim njihovim jedinstvenim potrebama unutar ERP rješenja.

Uvijek u korak s regulativom

Omega Software kontinuirano ulaže u razvoj BGA, s ciljem da on postane lider na lokalnom tržištu ERP rješenja za tijela državne uprave i druge proračunske korisnike. Težimo povećanju učinkovitosti i djelotvornosti upravljanja javnim proračunom kroz inovativno i sveobuhvatno ERP rješenje.

Ako ste obveznici proračunskog računovodstva, posebice Ministarstva i institucija ili organizacija s podređenim subjektima, BGA će Vam pomoći lakše realizirati Vaše poslovne procese. Pobrinuli smo se da ovaj ERP bude kontinuirano usklađen s propisima Republike Hrvatske. To znači da ne morate voditi brigu o promjenama državne regulative i konstantno adaptirati Vaše procese. BGA radi prilagodbu umjesto Vas. Ovo je rješenje koje će transformirati način upravljanja proračunskih korisnika, te istovremeno unaprijediti transparentnost u sustavima državne uprave.

Integrirano rješenje

BGA podržava brojne module.

  1. Financije i računovodstvo

U poslovnom sektoru, BGA pruža mogućnost praćenja poslovanja u stvarnom vremenu, stavljajući poseban naglasak na razne analitičke izvještaje. Ti izvještaji doprinose povećanoj kontroli nad proračunom i novčanim tijekovima, omogućujući korisnicima da samostalno izrađuju financijske analize temeljene na podacima nastalim unutar poslovnog sustava.

  1. Nabava

Omogućujući unos nabavnih ugovora i cjenika, BGA dopušta praćenje narudžbi i potrošnje po svakom ugovoru. U skladu s fiskalnom odgovornošću, korisnicima se dopušta unos narudžbi koje se temelje na potpisanom ugovoru ili narudžbama za pružene usluge. Integracija sustava narudžbi s upravljanjem skladištem automatski generira primke iz narudžbi.

  1. Skladišno poslovanje

Centraliziranjem važnih organizacijskih podataka, BGA automatizira ručne procese, integrira radne tokove i povezuje ključne operacije. Pruža mogućnost nadzora nad zalihama i kontinuirano opskrbljuje menadžment jasnim informacijama o svakom ulazu i izlazu iz skladišta.

  1. Putni nalozi

Prilikom kreiranja BGA ERP rješenja, stavili smo naglasak na prilagođeni modul za stvaranje i monitoring putnih naloga. Posebna pažnja također je posvećena evidentiranju različitih troškova i sastavljanju obračuna dnevnica te ukupnom izračunu vezanom uz putne naloge.

  1. Izvještavanje i planiranje

Modul za planiranje ističe sposobnost BGA za strukturiranje godišnjih prihoda i rashoda s obzirom na sve ključne dimenzije. On je potpuno prilagođen zahtjevima korisnika koji upravljaju proračunom, osiguravajući unos prijedloga plana, potvrdu plana te eventualne izmjene.

Dugoročna i sigurna investicija

Zbog svoje fleksibilnosti i funkcionalnosti, BGA se može implementirati kod tvrtki svih veličina – malih, srednjih i velikih. Proračunski korisnici potpadaju pod posebne norme koje reguliraju njihove organizacije i procese. Stoga je takvim korisnicima ključno da imaju mogućnost rada u ERPu koji prati propise Republike Hrvatske. Tako ne moraju redovito adaptirati i nadograđivati svoje rješenje. S BGA imaju neprestanu podršku u svim računovodstvenim operacijama.