Centrix2 rješenje Omege Software d.o.o. od danas i putem mobilne aplikacije mCentrix

7 srpnja, 2022

Centrix2 rješenje Omege Software zaživjelo je i u mobilnoj aplikaciji mCentrix koja služi za digitalnu ovjeru elektroničkih dokumenata.

Aplikacija korisnicima na dlanu nudi mnoštvo pogodnosti poput pregleda dokumentacije koju su zaprimili na rješavanje (na uvid, parafiranje ili na potpisivanje), potvrde ili odbijanja zaprimljene obrade dokumenata te mogućnosti slanja na daljnje postupanje. Posebna je pogodnost to što će korisnici moći naknadno vidjeti / provjeriti cijeli tijek obrade odnosno postupanja za svaki zaprimljeni dokument.

Aplikacija je povezana s Web Centrix2 rješenjem putem API-a te na taj način koristi prava rada. Za prijavu u aplikaciju potrebno je biti prijavljen u VPN tvrtke, u suprotnom se korisnik ne može prijaviti. Korisničko ime i lozinka su isti kao i za korisničko računalo.

Osim niza navedenih pogodnosti, za korisnike u aplikaciji su već napravljeni svi preduvjeti za spajanje na AKD servis za elektronički potpis (Agencija za komercijalnu djelatnost d.o.o).

Za sada je napravljena verzija aplikacije za android sustave, a u vrlo skoroj budućnosti očekuje se i IOS verzija koju će moći koristiti i korisnici iPhone-a.

Vjerujemo da nova aplikacija donosi značajna unapređenja i niz prednosti koje će korisnici znati cijeniti, te da će jednostavno „kliknuti“ s novom aplikacijom!