Dan Žena u Omegi

9 ožujka, 2023
Dan žena u Omegi

Iako vjerujemo da je svaki dan Dan žena, jučer je taj dan ipak valjalo proslaviti kako treba i nagraditi naše marljive kolegice. Zato smo mi u Omegi svoje vrijedne dame, majke, kraljice iznenadili Paint & Wine radionicom.

Ima li što bolje od slikanja, lagane glazbe i pijuckanja finog vina? ???

Uz stručno vodstvo učiteljice Martine i njezina dva pomagača koja su se pobrinula da ne fali boje, hrabrosti i vina, u ugodnoj atmosferi uz smijeh i šalu, naše su dame otkrile umjetnicu u sebi, zaboravivši, na malo više od dva sata, svakodnevne brige, obveze i sastanke.

Iako su neke naše Omegašice smatrale da u sebi nemaju umjetničku crtu i da slikanje nikako nije za njih, otkrile su da uz pravo vodstvo, opuštenu atmosferu, i pokoju čašu vina za hrabrost, itekako imaju umjetnicu u sebi. Ta je umjetnica u svima, samo do nje treba doprijeti!

Nakon svih obaveza, Paint & Wine radionica bila je pun pogodak za opušteni završetak napornog radnog dana, a polaznicama je ostala i lijepa slika koja će pronaći mjesto u njihovom domu i uvijek ih podsjećati da mogu puno više od onoga što misle da mogu! ? ?

Hvala svim našim damama na prisustvu, na stvaranju ugodne atmosfere i zaigrane kreativnosti i hvala ekipi iz Paint & Wine-a koja je vodila odličnu radionicu i napravila umjetnice od naših cura.

Iako je prošao, i danas vam želimo sretan Dan žena, jer svaki dan je Vaš Dan ako tako odlučite! ?