Naprednom tehnologijom do transformacije poslovanja uz uštedu i ekološku održivost

25 ožujka, 2024
Siniša Gavrilov, direktor prodaje - Omega Software

Poslovni.hr intervjuirao je našeg direktora prodaje, Sinišu Gavrilova. Na svojem je portalu objavio članak o našim planovima za poboljšanje u integraciji naprednih tehnologija te za učinkovitije korištenje podataka.

Nastojimo tvrtkama pružiti konkretne uštede te istovremeno olakšati administrativne procese, doprinijeti ekološkoj održivosti i lokalnoj zajednici.

Kroz razgovor, Siniša otkriva kako. 

Ukratko o članku

Postoji veliki prostor za poboljšanje u IT sektoru kroz integraciju naprednih tehnologija i optimizirano korištenje podataka.

Lideri smo na tržištu već 20 godina, s našim custom rješenjima za unapređenje poslovanja, digitalnu transformaciju i energetsku učinkovitost. S posebnim ponosom ističemo ona koja olakšavaju administrativne procese u javnoj upravi. Također najavljujemo još učinkovitije sustave integrirane s umjetnom inteligencijom. 

Uzimajući u obzir rastući interes za projekte energetske učinkovitosti u Hrvatskoj, smatramo da postoji veliki potencijal za daljnji razvoj u tom smjeru. U pogledu budućnosti, planiramo proširenje tržišnog prisustva, razvoj novih proizvoda i usluga te jačanje partnerstava. 

Nadalje, prepoznajemo važnost umjetne inteligencije kao ključnog partnera u unaprjeđenju našeg poslovanja. Stoga aktivno radimo na integraciji AI tehnologija u naša rješenja. Umjesto bojazni od konkurencije, na umjetnu inteligenciju gledamo kao na korisnog poslovnog partnera koji donosi nove mogućnosti za optimizaciju i inovacije.

Cijeli intervju možete pročitati na linku.