Otvoreni natječaji

Želiš unaprijediti svoju karijeru i raditi u ugodnom okruženju?

Više od 20 godina je Omega Software d.o.o. predvodnik hrvatskog IT-ja, s naglaskom na kvaliteti i tehnologiji, a s ciljem stvaranja najučinkovitijih poslovnih rješenja. Omega Software grupa broji preko 200 stručnjaka, poslovnih konzultanata i razvojnih inženjera.

Omega Software grupna slika

Zašto raditi u Omegi?

Omega Software Image 8

Digitalna transformacija

Radimo vrhunske aplikacije, ali još bitnije – vodimo naše korisnike kroz cijeli put digitalne transformacije.

Naši stručnjaci su slojeviti i fleksibilni. Stoga omogućavamo našim korisnicima da unaprijede svoje poslovne modele, automatiziraju poslovne procese i dobivaju rješenja koja daju dodanu vrijednost njihovom poslovanju.

Balans - život i posao

Vjerujemo u work-life balance; u dobru zabavu uz odličan posao.

Znamo da su odmorni i zadovoljni zaposlenici ključ za najbolje rezultate. Našim ljudima uz izazovne projekte i ugodnu radnu atmosferu nudimo brojne pogodnosti – gym, biljar, stolni tenis, doručak, neograničena pića… i mnogo toga drugoga u suradnji s našim partnerima. Pročitajte više o radu u Omegi.

Edukacija i osobni napredak

Volimo cijeli svijet, ali volimo i svijetu pokazati tko smo.

Suradnjom sa europskim, azijskim i američkim partnerima i klijentima svakodnevno ističemo i pokazujemo „Hrvatsku pamet“. Kontinuirano ulažemo u obrazovanje naših zaposlenika u raznim interesnim područjima, učimo o novim metodologijama rada i svjetskim tehnologijama te ih primjenjujemo u svakodnevnom radu. S ponosom podržavamo i sponzoriramo mlade nade u hrvatskom IT-ju: učenike, studente i start-up kompanije. Na taj način pomažemo razviti svijetlu budućnost hrvatskog IT sektora.

Društveno odgovorno ponašanje

Svjesni smo da kao velika tvrtka nemamo samo odgovornost prema našim zaposlenicima, već i prema okruženju u kojem poslujemo. Želimo ostaviti pozitivan trag te vratiti dobro društvu. Stoga kroz godine ulažemo u brojne dobre prakse poput:

  • Raznih vrsta donacija
  • Stipendiranja đaka iz udruge „Dora“
  • Davanja slobodnih dana zaposlenicima koji volontiraju
  • Organiziranja darivanja krvi
  • Sudjelovanja u projektima poput „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“

Naši djelatnici su naša najveća snaga. Ponosimo se razvijanjem hrvatskog gospodarstva te zapošljavanjem pametnih i sposobnih ljudi.

Omega Software je moderna tvrtka koja cijeni znanje i trud zaposlenika te pruža priliku da se ostvariš u svojoj profesionalnoj karijeri. Također, pružamo studentima mogućnost rada prilikom studiranja što je izvrstan način za povezivanje teorije i prakse.

Pridruži se našem rastućem timu i postani Omegaš.

Pogledaj svoje novo radno mjesto

Pogodnosti rada u Omegi

Rad s osmijehom

Omega Software svakodnevno se trudi Omegašima ponuditi još više prednosti unutar tvrtke i povoljnih uvjeta kod raznih uslužnih djelatnosti. Želimo da naš rad bude rad s osmijehom.

Kvalitetan život

Osim fizičkog zdravlja, dobrobit Omegaša podrazumijeva emocije, zdravo tijelo, društveni život, financije i karijeru.