Od FOI-ja do voditeljice sektora u Omegi Software!

16 prosinca, 2021
Od FOI-ja do voditeljice sektora u Omegi Software!

Klaudia Teković, voditeljica sektora konzaltinga i implementacije u ERP/CD poslovnom području, završila je 2014. godine Organizaciju poslovnih sustava na FOI-ju.

Nakon završetka srednje Ekonomske škole, shvatila je da se dugoročno ne vidi u tom području, a testiranje profesionalnog usmjerenja odvelo ju je na Fakultet organizacije i informatike.

Tijekom studiranja, Klaudia je obavljala različite studentske poslove, a neki su joj dali priliku da bude u direktnoj komunikaciji s potencijalnim poslodavcima.

Vlastito ERP rješenje poduzeća, mogućnost svakodnevnog poslovnog napredovanja te osobnog rasta i razvoja – sve to Klaudiju je privuklo u Omegu software. Kroz proteklih 7 godina pružile su joj se razne prilike za napredovanje, a danas vodi sektor konzaltinga i implementacije u poslovnom području ERP-a i custom razvoja.

O svojoj trenutnoj situaciji na poslu govori: “Trenutno mi na poslu najveći izazov predstavljaju interna unaprijeđena i uvođenje SCRUM-a gdje zajedno s kolegama u timu pokušavam uvesti određene promjene i samim time dugoročno osnažiti timski rad i dodatno unaprijediti kvalitetu rada.

Kao što sam već spomenula, niti jedan radni dan nije isti! Ponekad sam u uredu i pišem dokumentaciju ili planiram aktivnosti za naredni period, a ponekad mi cijeli tjedan prođe u sastancima s Klijentima i projektnom radu. Trudim se držati balans između internog rada i rada na prodajnim prilikama i projektima jer mi je izuzetno bitno da sam na raspolaganju timu i kolegama s kojima radim.”

​​​​​​​

Čestitamo Klaudia! ?

Više o Klaudiji, njezinim studentskim i poslovnim danima pročitajte na: https://cpsrk.foi.hr/alumni-price/omega-software-nakon-foi-ja/