Omega software d.o.o. donirala je informatičku opremu Osnovnoj školi Grigor Vitez u Zagrebu

9 listopada, 2023

U sklopu svog humanitarnog djelovanja Omega software ove godine odlučila je donirati informatičku opremu Osnovnoj školi Grigor Vitez u Zagrebu.

Vrijednu donaciju za opremanje informatičkih učionica ravnateljici škole, dr. sc. Vlatki Kovač u ime Omege software uručio je voditelj marketinga i PR-a, Mladen Čorda.

„Danas je gotovo svaki rad nezamisliv bez kvalitetne informatičke opreme čega je Omega kao tehnološki jedna od najnaprednijih kompanija itekako svjesna. Upravo zbog toga se nadam kako će ova donacija profesorima omogućiti lakše i kvalitetnije provođenje nastave, a svim učenicima dodatan iskorak u njihovom obrazovanju“, istaknuo je Voditelj marketinga i PR-a, Mladen Čorda.

Ovom prilikom ravnateljica škole dr.sc. Vlatka Kovač izjavila je: „Ova računala pomoći će nam da i dalje pružamo kvalitetno obrazovanje našoj djeci, te za unaprjeđenje digitalnih kompetencija učenika. Nadam se će ova Omegina donacija potaknuti i druge gospodarske subjekte da daju svoj doprinos još kvalitetnijem obrazovanju djece širom Hrvatske.“

Ova donacija rezultat je Omegine želje da doprinese što kvalitetnijem obrazovanju. Kao jedna od predvodnica Hrvatskog IT-a, Omega software svjesna je svoje odgovornosti te će i dalje biti istinski partner zajednice u kojoj ostvaruje svoje poslovne rezultate.