Upoznajmo Omegaše – Maksimilijan Kranjec

1 kolovoza, 2022
Predstavljamo Omagaše - Maksimilijan Kranjec

Ovaj put odlučili smo vam predstaviti implementatora IT rješenja, potencijalnu tetu u pisarnici, majstora rastavljanja, a u slučaju da ne potrga, i sastavljanja različitih stvarčica – Maksimilijana Kranjeca.

Više o Maksimilijanu, njegovim aktivnostima i hobijima pročitajte u nastavku:

Koliko dugo radiš u Omegi? 

U Omegi radim od 2017. godine kada sam igrom slučaja naišao na Omegin oglas za zapošljavanje i poslao svoj CV bez ikakve vizije da ću danas još uvijek biti tu.

Krenuo sam raditi kao junior konzultant bez ikakvog znanja o uredskom poslovanju, a danas ne samo da mogu raditi kao teta u pisarnici, već sam i meta kolegama za pomoć u rješavanju poslovnih izazova.


Što ti se sviđa? 

Sviđa mi se pristupačnost svih kolega od samog početka moje karijere u Omegi. Svi su uvijek spremni pomoći, pa čak i u Cepelinu poslije posla (za sve koji ne znaju Cepelin je jedina birtija u kvartu ? ). 
Sviđa mi se način na koji pristupamo jedni prema dugima i uskačemo u pomoć prilikom svih prepreka i novih izazova. Većina rješenja svih izazova nastala je na našem balkonu koji se kod nas koristi, pa mogli bismo reći, kao izvor znanja i zafrkancije u isto vrijeme.

Što radiš kad ne radiš? 

Po struci sam Ekonomist i poduzetništvo mi je uvijek bilo jako zanimljivo, pa kad ne radim, najčešće opet nešto radim, tako da od proljeća do jeseni vikendima prodajem “maglu”, i da, ne šalim se. ? 

Sam svoj majstor oko svega dok ne potrgam, ali uvijek si mislim „pa barem sam probao“. To je jednostavno ljubav prema rastavljanju i sastavljanju svakakvih elektroničkih, pa i mehaničkih stvarčica. 

Kad se odmaram i ne radim baš ništa, volim igrati društvene igre (info: ne monopoly nego npr. Teraforming mars), istraživanje novih tehnologija, šumske vožnje biciklom, SF filmove i serije, a glazba će uvijek biti uz sve i na prvom mjestu.

Hvala Maksu na zanimljivom intervjuu, inspiraciji, pozitivnom stavu i lekciji koju bismo svi trebali nekad primijeniti – „Ako nešto i ne uspije, pa što, barem sam probao/la!“