Upoznajmo Omegaše – Marija Herjavić Jerkić

27 prosinca, 2021
Marija Herjavić Jerkić

Danas upoznajemo Mariju Herjavić Jerkić – suprugu, majku, kuharicu, Voditeljicu kvalitete, informacijske sigurnosti i zaštite okoliša i još mnogo toga! ?

Više o Mariji, njezinim aktivnostima i hobijima pročitajte u nastavku:

Koliko dugo radiš u Omegi?

U Omegu sam došla prije deset godina, odmah nakon fakulteta. Najprije sam radila kao voditeljica projekata, pa sam se pomalo prebacivala na sustave upravljanja, te sam nakon povratka s porodiljnog prije dvije godine preuzela SUKIS. Danas sam Voditeljica kvalitete, informacijske sigurnosti i zaštite okoliša, a trenutno i mala od Covid-a.

Što ti se sviđa?

U Omegi mi se sviđa mogućnost učenja i napredovanja u znanju i iskustvu, bilo putem edukacija, bilo putem situacija u svakodnevnom poslovanju. Ali i blizina parkova i dobrih terasa gdje se pod pauzom može uživati u kavi.

Što radiš kad ne radiš?

Prvenstveno sam supruga i majka. Suprug Ivan i ja smo deset i pol godina u braku i imamo dvije prekrasne djevojčice – Kaju od osam godina i Doru od dvije i pol godine. Vrijeme najviše volim provoditi s njima i kad god je moguće biramo šetnju i prirodu.

Osim toga, puno kuham i na taj način spajam ugodno s korisnim, a što kuham možete pogledati na mom instagram profilu @marija.h.j. Preferiram domaću i tradicionalnu kuhinju, kako našu, tako i iz drugih kuhinja svijeta, a motivacija mi je naučiti pripremiti nešto što još nisam radila. Uvijek sam raspoložena za pričanje o hrani, receptima i sličnim temama.

Slaba sam na finu tursku kavu i čokoladu što konzumiram u pretjeranim količinama i ako me ikad morate podmititi, to je način, haha. I jako volim fotografirati, detalje posebno, pa gotovo uvijek imam spreman mobitel da mi nešto ne promakne.

Zahvaljujemo se Mariji na intervjuu ?, a kakve poslastice sprema i kakvo oko ima za detalje pogledajte sami: