Upoznajmo Omegaše – Matija Brodić

21 travnja, 2022
Upoznajmo Omegaše - Matija Brodić

Nastavljamo s upoznavanjem Omegaša, a ovaj put na redu je implementator Centrix2 sustava i finalist tradicionalnog Omega biljar turnira 😉, u slobodno vrijeme rukometni sudac, kreativni kuhar, gejmer, strastveni čitatelj i još ponešto – Matija Brodić.

Koliko dugo radiš u Omegi?

U Omegi radim malo više od godine dana, pridruživši se u veljači 2021. godine. Danas sam dio KOBE tima zaduženog za implementaciju Centrix2 sustava.

Što ti se najviše sviđa u Omegi?

Najveća vrijednost Omege ljudi su s kojima blisko surađujem svaki dan. Od KOBE tima s kojim izmjenjujem mišljenja i ideje svaki dan, pa do ostatka sektora u kojem sam svi su spremni pomoći i zajednički doći do optimalnog rješenja. Naravno, ne smijem zaboraviti ni interne odjele koji su nam uvijek na raspolaganju. Uz to, suradnja sa renomiranim klijentima donosi svoj pritisak, međutim i tjera te da budeš bolji, trudiš se i napreduješ svaki dan.

Naravno, obavezan početak svakog dana je kavica na balkonu u ugodnom društvu.

Uz to moram napomenuti da sam finalist prvog tradicionalnog Omega biljar turnira 😉.

Što radiš kad ne radiš?

Slobodno vrijeme većinom provodim na rukometnim terenima. Rukomet je sport koji sam 10 godina trenirao, sada već 11, i sudim. Kolega s kojim sudim i ja trenutno smo suci Premijer lige (najviši rang natjecanja u Hrvatskoj) te kandidati za Europska natjecanja #FingersCrossed.

Uz rukomet, dosta vremena provodim kuhajući i smišljajući nova jela i recepte. Mislim da je interesantnije dobiti inspiraciju iz nekog recepta te ga modificirati na svoj način. Cura se za sad ne buni (previše). Kao highlight istaknuo bi file bijele ribe u lisnatom tijestu s gljivama.

Najviše se opuštam uz gejming (RPG je preporučljiv za maknuti misli iz stvarnog svijeta i opustiti se) te često čitam knjige različitih žanrova, od fikcije do filozofije i krimića. Tako da, kad sam dizajnirao namještaj za svoj stan, dosta sam ga prilagodio svojim hobijima.
Onih par mjeseci godišnje kad nema rukometa volim provoditi u vikendici u blizini Plitvičkih jezera šetajući sa psom ili vozeći quad.

Zahvaljujemo se svestranom Matiji na zanimljivom intervjuu i želimo mu sreću u svemu čega se uhvati, posebno u tome da cura i dalje bude zadovoljna kuhinjom! 😃