Upoznajmo Omegaše – Nevena Krajcar

13 svibnja, 2022
Upoznajmo Omegaše - Nevena Krajcar

Na red nam je došla i direktorica u poslovnom području ERP-a, sportašica, volonterka, avanturistica i još mnogo toga – Nevena Krajcar. ?

Više o Neveni, njezinim aktivnostima i hobijima pročitajte u nastavku:

Koliko dugo radiš u Omegi?
U Omegi sam 2 godine, od proljeća 2020., došla sam taman u zanimljivo doba, ali to nije umanjilo dobrodošlicu kojom sam dočekana. Došla sam kao voditelj razvoja u ePoslovanju, a krajem iste godine prešla sam na poziciju direktora u poslovnom području ERP-a i razvoja po mjeri.

Što ti se sviđa?
Apsolutno ljudi, to ću uvijek staviti na prvo mjesto. Od moje sjajne ekipe u vertikali, do ekipe iz drugih poslovnih područja.
Nije zanemarivo spomenuti i zanimljive i značajne projekte i stalno učenje nekih novih domena, što čini da posao nije dosadan, i donosi izazove u svakodnevni rad.

Što radiš kad ne radiš?
Volim se upetljati u svašta, nemam mira, pa me ima svuda ?. Zadnjih godina treninzi su postali značajan dio mog života i to mi je terapija od koje ne odustajem. Općenito jako volim i sport i kretanje. Kako bih što više bila u sportu, volontiram u muškom rukometnom klubu Maksimir Pastela, te u klubu rukometa na pijesku AKRP Zagreb, pomažem što treba, pišem zapisnike na utakmicama, sudjelujem u organizaciji turnira. Kroz taj dvoranski rukomet došla sam do rukometa na pijesku, koji sam jedno vrijeme i igrala (iako počela u ranim tridesetima ?). Danas sam međunarodni delegat rukometa na pijesku, pa mi to omogućuje da povežem svoje dvije ljubavi – sport i putovanja, budući da kao delegat sudjelujem na europskim i svjetskim prvenstvima.
Da me netko pita kako izgleda idealni život odgovor bi bio – samo da je putovati, nikad biti na mjestu, vjetar u kosi i to ?.

Hvala Neveni na uvidu u svoj bogati i zanimljivi život! Želimo ti sve najbolje, a najviše od svega da nastaviš putovati gdje god ti srce poželi! ?