Upoznajmo Omegaše – Petra Gligora

16 siječnja, 2023
Upoznajmo Omegaše - Petra Gligora

Nastavljamo s upoznavanjem Omegaša! Ovog puta odlučili smo predstaviti svestranu Petru Gligoru – našu vrijednu djelatnicu koja pomiče granice svojih mogućnosti i super mamu koja u slobodno vrijeme priprema raznovrsne slastice. ?

Više o Petri, njezinim aktivnostima i hobijima pročitajte u nastavku:

Koliko dugo radiš u Omegi?

Svoj put u Omegi započela sam prije nepunih pet godina (uskoro slavim mali jubilej) i to na poziciji junior konzultanta. S obzirom na to da moje formalno obrazovanje nije usko povezano s IT industrijom, sami počeci bili su poprilično izazovni.

Međutim, trud i rad urodili su plodom i mogu reći da sam u ovom periodu provedenom u Omegi definitivno pomaknula granice svojih mogućnosti, spoznala neke nove stvari o sebi i srušila brojne zidove za koje nisam ni znala da postoje.

Trenutno radim na poziciji Product ownera u The Incredibles timu.

Što ti se najviše sviđa u Omegi?

U Omegi mi se sviđa konstantna mogućnost stjecanja novih znanja i iskustava kroz rad na velikim, kompleksnim i zanimljivim projektima iz različitih domena, ali i ono što je meni izrazito bitno i što moram naglasiti su zapravo ljudi kojima sam svakodnevno okružena.

Zaista je neprocjenjivo imati ekipu koja te svakodnevno motivira da budeš bolja verzija sebe, daje ti vjetar u leđa i nesebično dijeli svoja znanja kako bismo na kraju, iskorištavajući potencijale koje imamo kao pojedinci zajedno rasli i činili uspješan tim.

Što radiš kad ne radiš?

Kad ne radim, provodim vrijeme sa svojom obitelji. U braku sam 14 godina i moj najveći ponos i izvor sreće su moje cure, Nika i Tena.

Obožavam kuhati, peći kolače i isprobavati nove recepte, a tu svakako profitiraju moji ukućani, ali i ekipa na poslu koju volim iznenaditi srijedama uz slatko.

Kroz tjedan nastojim imati i svojih „pet minuta“ i iskoristiti ih za pročitati neko lagano štivo, pogledati omiljenu seriju ili pak raspaliti muziku na najjače i razveseliti susjede svojim pjevačkim sposobnostima.

Zahvaljujemo Petri na intervjuu i želimo joj da nastavi rasti, kako u privatnoj, tako i u poslovnoj sferi! ?