Upoznajmo Omegaše – Tomo Matić

22 studenoga, 2021
Upoznajmo Omegaše - Tomo Matić

Naš dugogodišnji zaposlenik Tomo Matić, implementator IT rješenja, osim predanim radom u Omegi, može se pohvaliti mnogim zanimljivim interesima i hobijima. ?

Više o Tomi, njegovim aktivnostima i hobijima pročitajte u nastavku:

Koliko dugo radiš u Omegi?

Hmm… Koliko dugo radim u Omegi? Službeno sam radio u dva perioda (ne znam točno broj godina, drugi period možda sedam), a posla s Omegom zapravo imam cijeli svoj radni vijek, cca dvadesetak godina.

Sada već davno, jedan od projekata firme BBM izrastao je u Omega software pa je i grupa nas dobila nova radna mjesta u ovoj novonastaloj firmi.

Dugo vremena smo dijelili i poslovne prostore i migrirali postojeće klijente BBM-a na Imperios pa smo tako usko surađivali.

Što ti se sviđa?

Drago mi je što sam u Omegi radio na radnim mjestima kroz koja sam imao priliku upoznati većinu ljudi, skoro sve koji su radili. Svatko ima nešto svoje i stvarno je krasno upoznati ih i družiti se s toliko njih.

Krasni su i tim buildinzi, šteta što ih nema više. ?

Što radiš kad ne radiš?

Budući da još nemam svoju obitelj, natrpao sam si kojekakve hobije. Volim kraća putovanja u prirodu, a najviše volim upoznati mjesta po Hrvatskoj i regiji. Također volim posjetiti i razne izložbe i sajmove. Naravno, redovne kućne obaveze valjda ne trebam spominjati.

Od malih nogu imam veliku ljubav prema tehnici, automobilizmu i zrakoplovstvu pa sam tako postao i član Zajednice Tehničke kulture, tajnik sam jednog aerokluba i član u još nekoliko drugih klubova.

U tim zajednicama naravno postoje i formalne obaveze na koje potrošim nešto vremena, ali postoje i druženja, događanja za djecu i natjecanja pa i to iskoristim da se malo ispušem. Kroz sve to druženje volim i dobro popiti i pojesti. ?

Kad stvarno imam slobodno vrijeme i ne znam što bih sa sobom, onda opet završim u svojoj radionici gdje se bavim svojim ili autićima prijatelja. ?

Hvala Tomo!