Opći uvjeti zaštite osobnih podataka unutar mobilne aplikacije MyCity

Uvjeti zaštite

Opće odredbe

Zaštita privatnosti opisuje kako postupamo s Vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja ODS MyCity mobilne aplikacije. Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: e-mail adresa, lozinka i lokacija, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje saznamo tijekom Vašeg korištenja ODS MyCity mobilne aplikacije. Vaši će se osobni podaci čuvati u tajnosti, te se neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj strani bez Vaše prethodne suglasnosti.

Svaki posjetitelj ima mogućnost registracije. Registracija na ODS MyCity mobilnoj aplikaciji potrebna je kako bi se posjetiteljima omogućilo prijavljivanje komunalnih nepravilnosti i primanja obavijesti o Vašim prijavama.

Korisnici ODS MyCity mobilne aplikacije imat će mogućnost koristiti aplikaciju neovisno o registraciji. Kao korisnik ODS MyCity mobilne aplikacije, možete izabrati da se ne registrirate, međutim u tom slučaju nećete biti u mogućnosti koristiti određene funkcionalnosti kao npr. prijava komunalnih nepravilnosti.
 
Kod prijave nepravilnosti možete odabrati da ostanete anonimni te se u tom slučaju na javnom pregledu prijave neće vidjeti tko je prijavu napravio.

U slučaju izvršene registracije unutar ODS MyCity mobilne aplikacije, molimo da sve promjene Vaših osobnih podataka pravovremeno unesete u mobilnoj aplikaciji, kako bi se osigurala potpunost, točnost i ažurnost Vaših osobnih podataka u daljnjem korištenju mobilne aplikacije. U slučaju da zatražite poništenje svoje registracije na ODS MyCity mobilnoj aplikaciji, obvezujemo se da će iz baze podataka mobilne aplikacije trajno ukloniti sve Vaše osobne podatke koji su uneseni prilikom registracije.

Zaštita podataka

Zaštitu podataka uzimamo ozbiljno te smo poduzeli razne mjere opreza kako bi zaštitili Vaše osobne podatke. Korisnikova lozinka je kriptirana. Preporuka je da korisnik nikome ne otkriva lozinku. Uz to, korisnikove osobne identifikacijske informacije se čuvaju na serveru kojemu mogu pristupiti samo odabrane osobe i pružatelji usluga. Dužni ste brinuti se o sigurnosti Vaše korisničke lozinke te je povremeno mijenjati. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko Interneta ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran te ne možemo jamčiti zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s mobilne aplikacije ODS MyCity te nismo odgovorni za radnje bilo koje treće strane kojoj takvi podaci postanu dostupni.